Henku Kozijnen

Henku Kozijnen is onderdeel van de Hendriksen Groep. Sinds 1990 verzorgt de Hendriksen Groep de productie, afwerking en toelevering van kozijnen, ramen en deuren in hout of kunststof. Daarnaast worden daken, wanden, HSB gevelelementen en dakkapellen geproduceerd. Daarnaast worden daken, wanden, HSB gevelelementen en dakkapellen geproduceerd.

Openingstijden:

Ma t/m do:        7:30 t/m 16:45
Vr:                    7:30 t/m 12:15
Za en zo:          gesloten

icon_widget_image De Bolanden, 5 7071 PW Ulft icon_widget_image 0315 - 64 10 19 icon_widget_image info@henku-kozijnen.nl
Henku kozijnen

Service

HENKU KOZIJNEN
Service
Aandacht voor kwaliteit

Service

Wij besteden veel aandacht aan onze kwaliteit. Dit is één van de belangrijkste aspecten waardoor wij een zeer goede naam in de markt hebben. Desondanks kan het natuurlijk voorkomen dat er iets mis is gegaan in onze productie en/of tijdens de logistiek. In die gevallen zorgen wij natuurlijk dat het product hersteld of vervangen wordt.

Wij hebben een eigen servicedienst die ter plekke reparaties en herstelwerkzaamheden kan uitvoeren. Hiermee proberen wij onze klant een snelle en adequate oplossing te bieden in geval van problemen. Tevens proberen wij eventuele vertraging op de bouw tot een minimum te beperken.

Aandacht voor kwaliteit

Vraag uw service aan:

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  Uw E-mail *

  Uw Bericht

  HENKU KOZIJNEN

  Wat kunnen
  wij voor u betekenen?

  Kunststof kozijnen, ramen en deuren

  Henku Kozijnen produceert en levert kunststof kozijnen, ramen, deuren en gevelbekleding. Hierbij kan het gaan om seriematig of in enkel stuks geproduceerde producten.

  Van traditionele bouw tot energieneutraal!

  Henku Kozijnen levert kozijnen, ramen en deuren voor woningbouw, utiliteitsbouw, renovatiebouw en energie neutraal/passief bouw.

  Geen toeleverancier, maar partner.

  Henku Kozijnen wil voor haar opdrachtgevers graag een partner zijn en niet uitsluitend een toeleverancier. Wij zijn in alle fases van het bouwproces betrokken.

  Onderdeel van de Hendriksen Groep

  Henku Kozijnen is onderdeel van de Hendriksen Groep. Sinds 1990 verzorgt de Hendriksen Groep de productie, afwerking en toelevering van kozijnen, ramen en deuren in hout of kunststof. Daarnaast worden daken, wanden, HSB gevelelementen en dakkapellen geproduceerd.

  Heeft u een vraag?

  Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij zullen dan uw vragen beantwoorden of indien gewenst een vrijblijvende prijsopgave doen voor uw project.

  PRODUCTEN

  Projects

  SERVICE

  VOORSCHRIFTEN EN CERTIFICATEN

  Downloads

  INTERESSE GEWEKT?

  Vraag een offerte aan

  HEEFT U EEN VRAAG?

  Neem contact op

  HENKU KOZIJNEN

  Uw volwaardig partner

  Henku Kozijnen B.V. vervaardigt en levert kunststof kozijnen, ramen, deuren en gevelbekleding. Hierbij maakt het niet uit of gaat om een kleine of grote serie producten voor nieuwbouw, bestaande bouw, renovatie, serres, uitbouw of dakkapellen.